Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги, помощ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Аз си събрах моите теми в ремонти и цени на 30- стр. Защото се забравя какво се прави.
    И аз това правя, но това е "да се спасяваме поединично".
    Можем с общи усилия да направим това, което хем ще е по-пълно, хем всеки ще има полза.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      И аз това правя, но това е "да се спасяваме поединично".
      Можем с общи усилия да направим това, което хем ще е по-пълно, хем всеки ще има полза.
      Трябва съдействие на модератора, а ние може да му предлагаме полезните неща за улеснение
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Единствено модератора може да обедини всички темите ( в случая за проблемите с централното заключване) и да изчисти излишните мнения. Става и с една тема с линкове към другите теми, но отнема много време докато намериш каквото ти трябва.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Единствено модератора може да обедини всички темите ( в случая за проблемите с централното заключване) и да изчисти излишните мнения. Става и с една тема с линкове към другите теми, но отнема много време докато намериш каквото ти трябва.
          Ако линковете сочат към постове вместо към теми, мисля, че ще е по-добре. Пък когато човек стигне до даден пост, пак може да си разгледа темата, но няма да си губи времето да търси най-същественото.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Колеги, днеска махах кората и огледах как стоят нещата, но нямах такава звезда за да извадя централното и да ги видя тия ключета... Подсуших буксата и прегледах токовете, но не стана трябва да се извади и отвори това явно Мерси за подробните обеснения, бяха от полза и аз одобрявам идеята за тема с често срещаните проблеми при алфичките и решаването им
            It's not how you stand by your car,it's how you race your car.

Comment

Ако линковете сочат към постове вместо към теми, мисля, че ще е по-добре. Пък когато човек стигне до даден пост, пак може да си разгледа темата, но няма да си губи времето да търси най-същественото.
              Дай тогава да направим две теми ти за електричеството аз за механиката и да събираме
              Нещо от рода на - ремонт и поддръжка на механиката, съответно на електрообзавеждането на Алфа Ромео 166
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:17.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Дай тогава да направим две теми ти за електричеството аз за механиката и да събираме
                Нещо от рода на - ремонт и поддръжка на механиката, съответно на електрообзавеждането на Алфа Ромео 166
                Ами да взема да звъна на Гиги, а?
                Кои са темите?
                Другият вариан е да му пратя по мейл крадените ви теми във вид на pdf-и както съм ги направил и съм ги качил и архивирал и на телефона и на пц-то и готово.
                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Какво значи крадени? Не бих нарекъл така събирането и систематизирането на полезни препратки.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 07:08.

Comment

Направих една заготовка в съответния раздел и пуснах нова тема в която да водим дискусията свързана с ръководството, за да не спамим в темата на колегата.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Направих една заготовка в съответния раздел и пуснах нова тема в която да водим дискусията свързана с ръководството, за да не спамим в темата на колегата.

Comment

Working...
                      X